Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، هدف از برگزاری این کارگاه، بهره‌مندی از ایده‌های خلاقانه، نوآورانه و متنوع هنرمندان فعال عرصه گرافیک در زمینه فرهنگ‌سازی و معرفی خدمات نظام بانکی و بانک صادرات ایران است.
کارگاه طراحی پوستر با موضوعات مرتبط با حوزه بانکداری، خدمات و محصولات ارائه‌شده توسط بانک صادرات ایران، ترویج فرهنگ استفاده از تکنولوژی‌های جدید بانکی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. زیر نظر استاد فرزاد ادیبی، گرافیست صاحب‌نام کشور برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان برای حضور در این کارگاه لازم است حداقل سه و حداکثر پنج نمونه از پوسترهای خود را در قطع ٥٠٠ در ٧٠٠ پیکسل با فرمت JPEG تا تاریخ اول اردیبهشت‌ماه ١٣٩٨ همراه با بیوگرافی، نشانی و تلفن تماس به آدرس ایمیل bsiposter@gmail.com ارسال کنند که پس از ارزیابی آثار ارسالی، از بیست نفر از هنرمندان واجد شرایط برای حضور در کارگاه پوستر به مدت سه روز‌ که از ١١ الی ١٣ اردیبهشت‌ماه در فرهنگسرای اندیشه تهران برگزار می‌شود، دعوت خواهد شد.
به آثار برگزیده حائز رتبه اول تا سوم این کارگاه به ترتیب مبالغ چهل، سی و بیست میلیون ريال به همراه لوح تقدیر اهدا شده و به سایر شرکت‌کنندگان، مبلغ دو میلیون ریال به همراه گواهی حضور در کارگاه اهدا خواهد شد.
در این کارگاه، هنرمندان به طراحی پوسترهای مورد نظر با موضوع «بانک صادرات» پرداخته و پس از آن، پوسترهای برتر انتخاب خواهند شد که این آثار در نمایشگاه‌های گروهی به نمایش در خواهند آمد و پس از آن در تبلیغات ترویجی بانک صادرات ایران در قالب بیلبورد، پوستر، کارت، بروشور، کتاب و... مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
همراه داشتن لپ تاپ در طول برگزاری کارگاه برای هر نفر الزامی است.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌  ٨٤٧٦٤١١٧ (اداره‌کل روابط‌عمومی بانک صادرات ایران) تماس بگیرند.  

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا