Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، مرحله پایانی توزیع بسته‌های ارزاق ماه مبارک رمضان با عنوان پویش سفره مهر رضوی با شعار «سفره‌ای به وسعت ایران» و طی مراسمی با مشارکت بانک صادرات ایران، کانون خدمت رضوی استان تهران و مصلای امام خمینی(ره) برای توزیع ۱۱۰ هزار بسته ارزاق ویژه این ماه با حضور حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان، علیرضا جانه، سرپرست کانون‌های خدمت رضوی استان تهران و خادمان و خادمیاران آستان قدس رضوی در محل مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بانک صادرات ایران در این مراسم گفت: افتخار می‌کنم که از طرف ۲۶ هزار همکار شبکه بانک صادرات ایران در این حرکت بزرگ و کمک مؤمنانه نقشی کوچک داریم.
حجت‌اله صیدی افزود: بنا به تاکید مقام معظم رهبری و اهمیت فرهنگ تکریم و کرامت اسلامی در ماه مبارک رمضان، همکاران بانک صادرات ایران برای کمک به بخشی از هم‌میهنان خود در حل مسائل معیشتی ناشی از ناملایمات اقتصادی و شیوع بیماری کرونا مشارکت کردند که امیدوارم این حرکت برادران و خواهران همکار و همه کسانی که در این امر خیر و تهیه، تدارک و بسته‌بندی این اقلام شرکت داشته‌اند، مقبول درگاه الهی واقع شود و بتوانیم برای رفاه ایران و ایرانیان و پیشرفت کشور قدم‌هایی بلندتر برداریم.
وی ضمن تشکر از همه دست‌اندرکاران این پویش و حرکت مؤمنانه، یاد و خاطره امام راحل، بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران را گرامی داشت و افزود: همزمان با تعیین نوع حکومت به نام جمهوری اسلامی، شعار استقلال، آزادی، ‌جمهوری اسلامی مورد تاکید قرار گرفت و طی ۴۳ سال گذشته برای تحقق استقلال در حال مبارزه و نبرد به سر می‌بریم و سختی‌ها را تحمل می‌کنیم تا از آرمان استقلال صیانت شود.
صیدی با تاکید بر این که بر اساس تمامی شاخص‌ها به درستی و با قوت در مسیر استقلال پیش رفته‌ایم، اظهار کرد: کار تمام و کمال همواره از آن خالق یکتاست اما پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی بسیار قابل توجه بوده است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین گفت: استقلال در گرو توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است. در جریان توسعه اقتصادی نکته‌ای نهفته است که نباید آن را فراموش کرد. وقتی از توسعه اقتصادی صحبت می‌شود، چون فرمول‌های مادی بیشتری دارد، ناگزیریم بیشتر مادی می‌اندیشیم و دنیا نیز این مسیر را طی کرده است. البته تجربه‌های مختلف دنیا در مورد توسعه نشان می‌دهد که این روند، بی رحم هم بوده و چرخ‌هایی سنگین نیز داشته که برخی زیر این چرخ‌ها له شده‌اند و رهبران توسعه نیز تلفات آن را برای تحقق توسعه پذیرفته‌اند. با این حال الگوی توسعه در ایران بر مبنای کم‌کردن آسیب‌های توسعه شکل گرفته که هم در زمان امام راحل و هم در دوره زعامت مقام معظم رهبری، هیچگاه از این موضوع غفلت نشده است و هرگاه اقتصاددانان، سیاسیون و مدیران اجرایی نسبت به توسعه کشور کوشیده اند، مقام معظم رهبری، ضمن تشویق نسبت به آسیب‌های توسعه هم هشدار داده‌اند؛ به طوری که در همه ۳۲ سال زعامت مقام معظم رهبری در کنار حرکت مادی توسعه، حرکت معنوی کمک به یکدیگر و حمایت از قشر ضعیف جامعه هیچگاه فراموش نشده که تدبیر کمک مؤمنانه نیز یکی از این موارد است.
وی با بیان این که بانک چهار راه مسایل اقتصادی است، گفت: در مدت شیوع کرونا، خیلی از کسب و کارها آسیب دیده است. علاوه بر این در مسیر استقلال‌‌طلبی، برخی محدودیت‌های سنگین و ظالمانه و به عبارتی فشار حداکثری بر کشور تحمیل شده که مقاومت کرده‌ایم و سربلند بیرون آمده‌ایم. این در حالی است که تنها همین تحریم‌ها کافی بود تا برخی کشورها از پا بیفتند. کرونا هم‌ بسیاری از کشورها را دچار چالش کرده است و فشار این دو برای کشوری که می‌خواهد عزتمند و سربلند باشد، فشار اندکی نبوده و کشور از این پیچ خطرناک تاریخی با افتخار عبور کرده و آرزوی فروپاشی اقتصاد کشور ما را بر دل بیگانگان گذاشته است.
صیدی با بیان اینکه این موفقیت به برکت همین حرکت‌های مؤمنانه حاصل می‌شود، ابراز کرد: همواره بر سر سفره مهر رضوی و حضرت ثامن‌الحجج امام رضا علیه‌السلام نشسته‌ایم و ریزه خوار این خوان نورانی هستیم.
وی گفت: همکاران ما در سراسر کشور دست به دست هم دادند و امکان‌ مشارکت در این امر خداپسندانه با اهدای کمک‌های نقدی از طریق اختصاص بخشی از حقوق و مزایای آنان و همچنین بودجه اختصاص یافته به حوزه مسئولیت اجتماعی بانک، تامین شد و خوشبختانه برای گشودن گرهی از کار خلق در بهترین شرایط مورد استفاده قرار گرفت.
مدیرعامل بانک صادرات ایران اظهار کرد: بانک در کنار وظایف و مسئولیت‌های اصلی که برای تحکیم زیرساخت‌های اقتصادی و توسعه کشور دارد، مسئولیت مهم دیگری نیز احساس می‌کند و آن توجه به قشر ضعیف و دهک‌های پایین جامعه است.
صیدی با بیان اینکه احسان و کرامت از جمله صفت‌‌های بارز حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام بوده است، گفت: نشستن بر سر سفره امام رضا علیه‌السلام افتخار است و هر چه داریم از ایشان است.
توزیع سراسری ۸۸۸ هزار بسته ارزاق در قالب پویش سفره مهر رضوی طی مراحل متعدد و در طول ماه مبارک رمضان توسط دفاتر کانون خدمت رضوی در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها انجام شده و در مرحله پایانی این پویش ۱۱۰ هزار بسته ارزاق در سطح استان تهران با مشارکت بانک صادرات ایران توزیع می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 فطریه نشست وین انتخابات 1400 عید فطر دعای روز بیست و هشتم رمضان بانک صادرات ویروس کرونا بسته ارزاق نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 فطریه نشست وین انتخابات 1400 عید فطر دعای روز بیست و هشتم رمضان مدیرعامل بانک صادرات ایران مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» نوشته امیرحسین عرب‌پور با مقدمه محمدرضا دهشیری رییس دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه به‌تازگی توسط انتشارات وزارت امور خارجه منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود.

امروزه کشورهای بسیاری به اهمیت استفاده از دیپلماسی اقتصادی برای تسخیر افکار و اذهان جهانیان پی برده اند؛ زیرا دیپلماسی اقتصادی و تجاری هر کشور در ایجاد تصویر ملی مناسب نزد دیگران و تصحیح برداشت آن‌ها نقشی تعیین کننده ایفا می‌کند و می‌تواند در پیشبرد اهداف فرهنگی سیاسی کشورها نقش آفرینی کند. همانطور که چگونگی رفتار دولت‌ها در زیست بوم بین الملل بر افزایش یا کاهش قدرت نرم و توانایی آن برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی کشورها موثر است، رفتار اقتصادی و تجاری یک کشور نیز عنصری تاثیرگذار بر تلقی و برداشت جامعه جهانی محسوب می‌شود.

امیرحسین عرب‌پور دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران و کارشناس ارشد اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) در پیشگفتار این کتاب آورده است: «برای فهم دقیق مسئله پژوهش در بخش اول به مبانی نظری شامل ۳ فصل دیپلماسی اقتصادی، برندسازی ملی و بررسی اقدامات ۴ تجربه موفق (چین، ترکیه، قطر و رژیم صهیونیستی) در این زمینه پرداخته می‌شود.

در بخش دوم کتاب شامل ۲ فصل به شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی در جهت برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران و ارائه راهبردهای ارتقای برند ملی کشور از دیدگاه خبرگان سیاسی و تجاری ایرانی فعال در امور بین الملل توجه می‌شود. در واقع، رویکرد این پژوهش کیفی و از نوع اکتشافی است. به طوری که مبانی نظری کتاب با مرور منابع کتابخانه‌ای (با تاکید بر دهه اخیر) به منظور دستیابی به یک چارچوب و مدل مفهومی- مبتنی بر مدل‌های نظری برندینگ ملی- و بهینه‌گزینی گردآوری شد. در بخش دوم ابتدا ۱۰ ظرفیت و فرصت پیشران برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران مورد تبیین قرار گرفت و سپس برای ارائه راهبردها و راهکارهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از ابزار مصاحبه نخبگانی بهره برده شد تا راهبردها و راهکارها جنبه عملیاتی بیشتری داشته باشد. در این راستا تلاش شد برای افزایش دقت و کیفیت راهبردهای پیشنهادی پایان کتاب از نمایندگان تمامی دستگاه‌های دخیل در حوزه روابط اقتصادی خارجی کشور اعم از وزارت امور خارجه، اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت مصاحبه عمیق انجام شود.

در نهایت ۱۰ راهبرد برای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر دیپلماسی اقتصادی به دست آمد که پیشنهاد می‌شود در سیاستگذاری خارجی کشور مورد استفاده قرار گیرد. از این رو، مطالعه کتاب حاضر به علاقمندان و سیاستگذاران حوزه روابط اقتصادی بین‌الملل و برندینگ ملی توصیه می‌شود تا در بستر آن شاهد تحول رو به جلو در پژوهش‌های برند ملی جمهوری اسلامی ایران باشیم».

در این کتاب علاوه بر تشریح مفاهیم نظری دیپلماسی اقتصادی و برند ملی، تجربه ۴ کشور منتخب و موفق در عرصه دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی مورد مداقه قرار گرفته است. همچنین کتاب حاضر با تمرکز بر ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، کوشیده است تا تحلیلی جامع از ظرفیت‌های برندسازی ملی کشور ارایه دهد. فصل پنجم کتاب از آن لحاظ درخور توجه است که به پیشنهاد راهبردهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از طریق دیپلماسی اقتصادی مبادرت می ورزد؛ به ویژه آنکه این راهبردها از دل مصاحبه و گفتگو با صاحب نظران و چهره‌های با تجربه این حوزه به دست آمده است».

این کتاب در غرفه انتشارات وزارت امور خارجه در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی می‌شود.

کد خبر 6098262 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند